Veelzijdig in elektrotechnische producten
Selecteer een pagina

Pers- en snijgereedschappen

De REMA persgereedschappen zijn veelzijdig toepasbaar. Zij zijn afkomstig uit het professionele REMA programma voor de energieverzorging.

Eerst na het bereiken van de geometrische persvorm open het gereedschap waardoor het contact of de verbinding uit het gereedschap kan worden genomen.
Dit garandeert dat elke persing de gelijke kwaliteit bezit. Elke kabelgrootte heeft een speciaal aangepast paar persmatrijzen nodig.

De perskracht is een doorslaggevende parameter voor de kwaliteit van een persverbinding. Mechanische handtangen zijn met name geschikt voor minder frequente persingen, waarbij de perskrachten toereikend zijn.
De professionele service toepassing of bij industriële doeleinden vereisen een grotere perskracht met hydraulische ondersteuning met manuele- of stationaire hydraulische pompen met separate perskoppen.

De vorm van de persmatrijzen bij alle gereedschappen is gelijk:

–  Doorn
–  Dubbeldoorn
– WMS

Dit betekent dat de kwaliteit van de persing onafhankelijk van de keuze voor gereedschappen gelijk is. Met name de frequentie en toepassing waar het gereedschap gebruikt wordt bepaald de keuze voor het persgereedschap.