Veelzijdig in elektrotechnische producten
Selecteer een pagina
Notice: Undefined variable: endresult in /data/www/merwetechniek.nl/www/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 62
}

25 jaar ervaring

elektronische producten

Z

divers assortiment

 

Home » Kortsluitindicator

 

Kortsluitindicator

Bent u op zoek naar een kortsluitindicator die voldoet aan de hoogste technische eisen? MERWEtechniek B.V. uit Lieshout, nabij Helmond, biedt deze aan. Wij zijn een toonaangevende import- en handelsonderneming die een compleet aanbod van ruim 10.000 elektrotechnische producten aanbiedt. Al deze producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan diverse technische eisen.

Een kortsluitindicator beschikbaar in diverse uitvoeringen

U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische producten tegen een voordelige prijs. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de kortsluitindicator die wij aanbieden. Wij bieden onder meer driepolige kortsluitindicatoren die te leveren zijn in de uitvoeringen VE, OK, MF, FA, SFS en GI. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een aardfout- en kortsluitingsindicator, leverbaar in de uitvoeringen EKL1, EKL2, EKS1 of EKS 2. Weet u niet zeker welke kortsluitindicator geschikt is voor uw toepassing? Onze medewerkers beschikken over een brede productkennis en technische knowhow. Zij voorzien u hiermee graag van advies, ook over andere producten in ons assortiment, zoals olieopvangbakken en reddingsmaterialen.

Profiteer van de kennis van onze medewerkers

U vindt vast en zeker een passende kortsluitindicator in ons ruime assortiment. Heeft u vragen over dit product of een ander product, zoals gereedschap? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 499 – 33 00 25 of stuur een e-mail naar info@merwetechniek.nl.

Neem contact op