Veelzijdig in elektrotechnische producten
Selecteer een pagina
}

25 jaar ervaring

elektronische producten

Z

divers assortiment

Kortsluitindicator

Voor een korstluitindicator die voldoet aan de hoogste technische eisen, kunt u terecht bij Merwetechniek B.V. Wij zijn een toonaangevende import- en handelsonderneming die haar klanten een compleet aanbod geeft aan elektrotechnische producten. Onze producten zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de technische eisen.

Indicatoren
Bij Merwetechniek B.V. Lieshout kunt u terecht voor een ruim aanbod aan kwalitatief hoogwaardige elektrotechnische producten tegen een voordelige prijs. Zo kunt bij ons onder meer een uitstekende kortsluitindicator aanschaffen. Wij hebben onder meer driepolige kortsluitindicatoren die te leveren zijn in de uitvoeringen VE, OK, MF, FA, SFS en GI en een aardfout- en kortsluitingsindicator, leverbaar in de EKL1, EKL2, EKS1 of EKS 2 uitvoering. Iedere uitvoering voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van techniek, kwaliteit en duurzaamheid. Onze medewerkers beschikken over een grote en brede productkennis en technische knowhow. Zij kunnen u precies zeggen welke indicator voor u het meest geschikt is. De levering van het product kan volledig worden aangepast aan uw logistieke wensen.

Contact
Een hoogwaardige kortsluitindicator die voldoet aan de hoogste technische eisen vindt u bij Merwetechniek B.V. Lieshout. Wilt u meer weten of een kortsluitindicator of over een ander product uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 499 – 330025 of stuur een e-mail naar info@merwetechniek.nl.

Wij hebben in ons assortiment ook diverse typen behuizingen, meettransformatoren en stekkers.

Neem contact op