Veelzijdig in elektrotechnische producten
Selecteer een pagina

 

Home » Aarden

 

Aardingsgarnituur

MERWEtechniek B.V. uit Lieshout, nabij Helmond, beschikt over een ruim assortiment aan aardingsgarnituur, waaronder aardbouten, klemmen en kabels. U schaft bij ons dus een aardingsset aan, bestaande uit diverse producten die geschikt zijn voor zowel hoog- als laagspanning. U gebruikt deze aardingsgarnituur om eenvoudig een elektrisch apparaat te verbinden met de aarde, waardoor er geen elektrische spanning op komt te staan. De producten in onze aardingsset, geschikt voor zowel hoog- als laagspanning, beschermen u en uw medewerkers wanneer u werkt met (hoge) spanningen. Klik op de onderstaande afbeeldingen om hier meer informatie over te ontvangen.

Ontdek ons ruime assortiment aan aardingsgarnituur

U kunt bij ons niet enkel terecht voor een aardingsset die producten bevat die zowel geschikt zijn voor hoog- als laagspanning, MERWEtechniek B.V. beschikt namelijk over een assortiment bestaande uit ruim 10.000 elektrotechnische producten. Dit betekent dat wij haast altijd over het product beschikken dat u zoekt voor uw project, denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Dit is echter maar een greep uit ons complete assortiment aan aardingsgarnituur, waarmee u de veiligheid kunt garanderen. Bent u op zoek naar een bepaald product, zoals een aardingsset die geschikt is voor zowel hoog- als laagspanning, maar kunt u dit niet vinden? De kans is groot dat wij hier toch over beschikken, bespreek uw wensen dus gerust met onze medewerkers.

Profiteer van levering die voldoet aan uw logistieke wensen

Bestelt u aardingsgarnituur, zoals een aardingsset die zowel geschikt is voor gebruik bij hoog- als laagspanning, of onze andere producten? Het is mogelijk om deze te leveren volgens uw specifieke logistieke wensen. Bespreek uw wensen simpelweg met onze ervaren medewerkers door te bellen naar +31 (0) 499 – 33 00 25 of stuur een e-mail naar info@merwetechniek.nl. Zij voorzien u op deze manier ook graag van advies.