Veelzijdig in elektrotechnische producten
Selecteer een pagina

 

Home » Indicatoren

 

Een kortsluitverklikker en andere indicatoren

MERWEtechniek B.V. uit Lieshout, nabij Helmond, levert een veelzijdig scala aan testmaterieel, waaronder een kortsluitverklikker of storingsverklikker, toepasbaar binnen verschillende gebieden. Een kortsluitverklikker geeft een indicatie in het geval van kortsluiting, maar hier blijft het niet bij. De storingsverklikker geeft ook aan waar de kortsluiting is veroorzaakt. Ontdek welk type verklikker bij uw project past en klik op de afbeelding voor meer informatie.

Ontdek ons ruime assortiment, inclusief kortsluitverklikker

Ons complete assortiment bestaat uit ruim 10.000 producten, waaronder ook een storingsverklikker zoals een kortsluitverklikker. Onze medewerkers beschikken over ruim 25 jaar ervaring met de verschillende elektrotechnische producten die wij aanbieden. Mede hierom zijn zij de aangewezen personen om u van aanvullende informatie te voorzien over deze producten, waaronder bijvoorbeeld:

  • Spanningstesters, meet de aanwezige spanning op een bepaalde installatie.
  • Kabelblokken, een van onze oplossingen om kabels van diverse afmetingen te verwerken.
  • Kabelbeugels, een andere oplossing om kabels op een overzichtelijke manier te verwerken.

Dit is maar een greep uit ons complete aanbod, wij bieden nog veel meer elektrotechnische producten aan. Heeft u een bepaald product zoals stekkers nodig, maar kunt u deze niet vinden in ons assortiment? Bespreek uw wensen met onze medewerkers, de kans is namelijk groot dat wij toch beschikken over dit product.

Profiteer van uitstekende levering

Wanneer u een storingsverklikker, zoals een kortsluitverklikker, of onze andere producten aanschaft, profiteert u van levering op maat. Wij passen onze leveringen namelijk aan op basis van uw specifieke logistieke wensen. U bespreekt uw wensen eenvoudig met onze ervaren medewerkers door te bellen naar +31 (0) 499 – 33 00 25 of door een e-mail te sturen naar info@merwetechniek.nl.