Veelzijdig in elektrotechnische producten
Selecteer een pagina

 

Home » Kabelbevestiging » Kabelblokken

 

Kabelblokken

MERWEtechniek B.V. uit Lieshout, nabij Helmond, voorziet energiebedrijven, installateurs, exporteurs en bedrijven in de auto-industrie al 25 jaar lang van kabelblokken. In de loop der jaren hebben wij ruime kennis en expertise verzameld, waarmee wij onze klanten graag van dienst zijn. Deze kennis gebruiken wij graag om uw vragen te beantwoorden en om u te voorzien van de juiste producten.

Universele kabelblokken voor kabels met een doorsnede van 11,5 t/m 32 mm.
Stapelbaar voor meerdere kabellagen.
Levering uit voorraad per set, bestaande uit 2 stuks kabelblokken en 2 stuks beschermstrippen.

Meer informatie

Universele kabelblokken voor kabels met een doorsnede van 15 t/m 36 mm.
Stapelbaar voor meerdere kabellagen.
Levering uit voorraad per stuk, strippen niet noodzakelijk.

Meer informatie

*Excl. bevestigingsmateriaal

Kabelblokken van topkwaliteit

Wij beschikken over een assortiment van ruim 10.000 elektrotechnische producten, waaronder ook kabelblokken. Deze worden niet enkel door installateurs in Nederland gebruikt, maar door heel Europa. De kabelblokken zijn dus uitermate geschikt voor internationale installaties van diverse formaten. Wij bieden namelijk kabelblokken aan die geschikt zijn voor kabels met een doorsnede van 11,5 tot 32 millimeter. Daarnaast zijn deze blokken stapelbaar, zodat u meerdere kabellagen realiseert. U bestelt deze al vanaf twee kabelblokken, met daarbij twee beschermstrippen.

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in onze kabelblokken, of de andere elektrotechnische producten in ons assortiment? Denk bijvoorbeeld aan een spanningstester van CATU of aardlektester om verschillende testen uit te voeren. Aarzel dan niet om te bestellen of om contact met ons op te nemen. U bereikt onze deskundige medewerkers door te bellen naar +31 (0) 499 – 33 00 25 of stuur een e-mail naar info@merwetechniek.nl.