Veelzijdig in elektrotechnische producten
Selecteer een pagina

 

Home » Aardlektester

 

Aardlektester

Om de spanning weg te nemen heeft MERWEtechniek B.V., uit Lieshout, een uitstekende aardlektester in het assortiment. Op deze manier kunt u uitgebreid testen op lekkage van aardgas. MERWEtechniek B.V. heeft jarenlange ervaring op het gebied van elektrisch gereedschap en biedt u ruime keuze aan producten.

Een goede aardlektester vindt u bij ons

In ons assortiment hebben wij verschillende type testers opgenomen met hun eigen gebruiksgemak:

De DT 102 en DT 150 zorgen voor een optimale controle van elektrische installaties. Iedere soort contactdoos kan met dit type gecontroleerd worden op spanning en lekkage. Daarbij meet het de temperatuur, frequentie, dioden, positie van de fase en gebruikspanning.

De DT 170 test en meet de aanspreekwaardes van de aardlekschakelaars. Bij de test geeft het achtergrondscherm een duidelijk signaal in de vorm van een rood of blauw scherm. De DT 170 kan handmatig ingesteld worden maar schakelt ook automatisch bij contact met stroom.

Neem contact met ons op

Onze medewerkers weten antwoord op al uw vragen door onze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis opgedaan. Wilt u een bestelling plaatsen of heeft u vragen over onze producten, zoals veiligheidsoplossingen van CATU of een hoogspanningstester? Neem dan nu contact met ons met ons opI. Als u op zoek bent naar een aardlektester bestel dan bij MERWEtechniek B.V., wij hebben een breed assortiment en 25 jaar ervaring.