Veelzijdig in elektrotechnische producten
Selecteer een pagina
}

25 jaar ervaring

elektronische producten

Z

divers assortiment

 

Home » CATU

 

CATU

Het merk CATU is een toonaangevend merk op het gebied van elektrische veiligheid. Daarom vindt u in het assortiment van MERWEtechniek B.V. in Lieshout vele producten van dit merk. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij verstand hebben van elektrotechnische producten. U kunt er dus zeker van zijn dat de producten die u bij ons koopt, van goede kwaliteit zijn.

Veiligheidsoplossingen van het merk CATU

U koopt bij onze zaak in Lieshout verschillende veiligheidsproducten van het merk CATU. Deze producten worden steeds verbeterd, omdat dit merk jaarlijks veel investeert in onderzoek en ontwikkeling. Zo trachten ze de werking van elektrische installaties veiliger te maken. U koopt bij ons ook verschillende producten van CATU die u helpen bij het testen van installaties en spanning.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over alle veiligheidsoplossingen die CATU aanbiedt, zoals isolerende handschoenen? Wij beantwoorden graag al uw vragen en we denken bovendien met u mee als u niet weet welk product het meest geschikt is voor uw project. Neem gerust contact met ons op met ons op door te bellen naar +31 (0) 499 – 33 00 25 of door een e-mail te sturen naar info@merwetechniek.nl. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Neem contact op