Veelzijdig in elektrotechnische producten
Selecteer een pagina
}

25 jaar ervaring

elektronische producten

Z

divers assortiment

 

Home » Kabelklemmen

 

Kabelklemmen

Bent u op zoek naar kabelklemmen? MERWEtechniek B.V. uit Lieshout, nabij Helmond, biedt u diverse typen aan voor een voordelige prijs. De artikelen die u in ons uitgebreide assortiment van ruim 10.000 elektrotechnische producten koopt, zijn van toonaangevende kwaliteit. Bovendien voldoen onze klemmen aan de hoogste technische eisen en zijn ze duurzaam.

Kabelklemmen in diverse uitvoeringen

Wij bieden diverse kabelbevestigingsproducten aan. U vindt bijvoorbeeld twee soorten kabelklemmen in ons assortiment. Kies uit een variant die geschikt is voor enkele kabels en een variant die geschikt is voor meerdere kabels. Beide varianten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, bijvoorbeeld met een verschillende diameter. Onze ervaren medewerkers voorzien u graag van advies, zodat u geschikte klemmen bestelt voor uw project. Het is mogelijk om uw bestelling, die naast kabelklemmen ook kan bestaan uit stekkers of faseklemmen, te leveren zoals u wenst.

Bespreek uw wensen met onze medewerkers

Als u twijfelt over het aanschaffen van kabelklemmen of aardbouten, helpen onze medewerkers u graag. Zij voorzien u van extra informatie of bespreken met u de leveringsmogelijkheden van uw bestelling. Neem hiervoor gerust contact op met onze medewerkers in Lieshout door te bellen naar +31 (0) 499 – 33 00 25 of stuur een e-mail naar info@merwetechniek.nl. We staan u graag te woord.

Neem contact op