Veelzijdig in elektrotechnische producten
Selecteer een pagina
}

25 jaar ervaring

elektronische producten

Z

divers assortiment

 

Home » Rema stekker 76350

 

Rema stekker 76350

Wanneer u op zoek bent naar de Rema stekker 76350 en 76250, neem dan een kijkje bij MERWEtechniek B.V. uit Lieshout. Wij leveren al jaren verschillende elektrotechnische producten aan vele energiebedrijven, installateurs, exporteurs en automotive-bedrijven. Ons assortiment bestaat uit ruim 10.000 producten, uiteenlopend van producten die bestand zijn tegen zeer lage spanningen tot uitermate hoge spanningen (tot 380 kV testmateriaal).

Kies voor de Rema stekker 76350 of 76250

De stekkers van Rema zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen. U maakt afhankelijk van het toepassingsgebied altijd de juiste keuze voor u. Zo kiest u voor een Rema stekker 76350 of 76250.  Een Rema stekker van deze groothandel is leverbaar met perscontacten of in bepaalde gevallen met soldeerbare contacten. De batterijstekkers van Rema onderscheiden zich door tal van technische eigenschappen, waaronder breukvastigheid, betrouwbaarheid, levensduur en temperatuurbestendigheid. Als u ons benadert met vragen, reageren we snel en adequaat. Hierdoor zijn we flexibel in ons handelen. Ook onze leveranciers steunen ons hierin.

Neem nu contact op met ons

Wanneer u van plan bent de Rema 76350 en 76250 stekker aan te schaffen via MERWEtechniek B.V. in Lieshout, neemt u eenvoudig contact met ons op. De medewerkers van onze elektronische groothandel helpen u graag met het vinden van het voor u geschikte product. Wij zijn te bereiken via het e-mailadres info@merwetechniek.nl of telefonisch via het algemene telefoonnummer +31 (0) 499 – 33 00 25. Hier kunt u terecht voor vragen en opmerkingen over onze producten, zoals kortsluitkabels en kabelbeugels, maar ook voor adviezen van onze medewerkers.

Neem contact op