Veelzijdig in elektrotechnische producten
Selecteer een pagina
}

25 jaar ervaring

elektronische producten

Z

divers assortiment

 

Home » Aardstok

 

Aardstok

In het assortiment van MERWEtechniek B.V. in Lieshout vindt u zeker een geschikte aardstok. U vindt bij ons een totaalpakket op het gebied van elektrotechnische producten. Wij verkopen diverse items, van gereedschap tot stekkers en van olieopvangbakken tot indicatoren. Bovendien denken we ook altijd met u mee om zo het specifieke product te vinden dat u nodig heeft.

Een aardstok kopen in een groothandel voor elektrotechniek

Een aardstok is een van de vele elektrotechnische producten die u in onze groothandel koopt. Naast dat u een aardstok gebruikt om vast te stellen dat een bepaalde plek spanningsloos is, kunt u dit ook met onze hoogspanningstesters. U kunt ook bij ons terecht voor een aardlektester waarmee u bijvoorbeeld uw huis kunt testen op lekkage van aardgas.

Vraag om hulp

Wij helpen u graag een aardstok te vinden die geschikt is voor uw project. Heeft u nog meer producten nodig, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid, maar vindt u niet wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons team op in Lieshout door te bellen naar +31 (0) 499 – 33 00 25 of door een e-mail te sturen naar info@merwetechniek.nl. Bespreek met ons wat u mist, misschien kunnen we u toch helpen.

Neem contact op